Bio Sculpture

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja. Joustava ja luonnollinen tuotesarja tukee kynnen luonnollista kasvua, eikä vahingoita omaa kynttä missään työvaiheessa. Pidennykset tehdään ilman liimoja vain geelin, ja tarvittaessa silkin avulla, joten pystymme välttämään ylimääräisiä allergeeneja ja tarjoamaan terveellisemmän ja hellävaraisemman tavan hoitaa kynsiä. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, ne koostuvat yli 60% orgaanisista aineista ja sopivat myös vegaaneille.

 

Bio Sculpture geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet. Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella, joten voit koska tahansa halutessasi pitää taukoa tai vaikka luopua kokonaan geelikynsistäsi. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina. Tuoteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyä tulee erittäin vähän. 

 

Bio Sculpture on jo yli 25 vuoden ajan tehnyt kattavaa kehitystyötä ja luonut kauniin, kestävän sekä terveellisen geelisarjan. Pitkän ja huolellisen suunnittelutyön tuloksena Bio Sculpture on nyt lanseerannut markkinoille uutuuden, kynsimarkkinat mullistavan, Evo Oxygenating Gel -tuotesarjan.

 

Evo sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena.

 

 

 

Pieni Kynsipiste löytyy myös:

Länsi-Vantaa Elena pienikynsipiste@hotmail.com